+385 1 62 61 921
fuckala@fuckala.hr
Radno vrijeme ureda: Pon - Pet: 8 - 16

Miševi u poslovnom prostoru

Ako u Vašem poslovnom prostoru imate problem s miševima na pravom ste mjestu i pronašli ste pravog partnera za suzbijanje kako miševa tako i drugih glodavaca iz objekta.
Brinete o higijeni vašeg poslovnog prostora ali se miševi neprestano pojavljuju?

Nije neobično da uz sve napore da objekta držite čistim miševi zalaze u objekte u potrazi za hranom. Razlog može biti i banalan da ste im vi samo prolaz do izvora hrane ali stani na kraj tome još danas uz adekvatne mjere deratizacije.

Stanite na kraju miševima u svega par sati od tretmana. Osigurati ćemo sva mjesta na koje je potrebno postaviti sva potrebna sredstva kako bih stali na kraj miševima i drugim glodavcima.

Osigurat ćemo kako mali poslovni prostor tako i velike industrijske pogone od miševa uz najmoderniju opremu i sredstva. Riješit ćemo Vas brige o miševima i brinuti da Vaš objektan bude adekvatno zaštićen tijekom cijele godine.

Po dolasku na teren i obavljenoj deratizaciji miševa izvršit ćemo i kontrolni pregled cijelog objekta kako bih Vas mogli savjetovati o broju tretmana i učestalosti kojom bih bilo potrebno vršiti deratizaciju samog objekta. Sanitarno adekvatno očuvan objekt najbolji je objekt koji možete imati i o kojem možete voditi brigu. Prvotna investicija u suzbijanje miševa ako ih imate kasnije dovodi do preventivnog održavanja koje je daleko jeftinije od bilo koje loše recenzije Vašeg klijenta ili prijave nadležnoj službi zbog uočavanja glodavca u nekom od prostora u kojem borave Vaši kupci ili radnici.

Nazovite nas i ugovorite termin još danas jer miševi ne spavaju zimski san, a niti ljeti odlaze negdje drugdje kako bih Vas malo pustili na miru. Oni najčešće djeluju u noćnim satima kada je sve mirno, a iznimno po danu tako da podignite slušalicu i recite doviđenja miševima.

Kolika je cijena tretmana deratizacije miševa?

Cijena samog tretmana kreće se već od 300 kn. Za konačnu cijenu preporučujemo da nas kontaktirate jer adekvatna metoda zaštite malog lokala od par kvadrata i industrijskog pogona nije ista te cijena može varirati.

Fučkala - Deratizacija | Dezinsekcija | Dezinfekcija

Kontakt

Odranska 48
HR - 10020 Novi Zagreb

+385 1 62 61 921

fuckala@fuckala.hr

Radno vrijeme ureda:
Pon - Pet: 8.00 - 16.00

© Fučkala d.o.o. - Sva prava pridržana.