+385 1 62 61 921
fuckala@fuckala.hr
Radno vrijeme ureda: Pon - Pet: 8 - 16

Miševi u poslovnom prostoru

Ako u Vašem poslovnom prostoru imate problem s glodavcima obratite nam se s
povjerenjem.

Brinete o higijeni vašeg poslovnog prostora ali se miševi neprestano pojavljuju?

Nije neobično da miševi i dalje ulaze u objekte unatoč naporima da se prostor održi čist i zatvoren. U potrazi za hranom ili tražeći sklonište od hladnoće zalutaju na nama neželjena mjesta. Da bi se riješili glodavaca potrebno je provesti mjere deratizacije.

Za deratizaciju velikih industrijskih pogona i malih poslovnih prostora koristimo učinkovite mamce koje postavljamo u adekvatne kutije te se brinemo da budete zaštićeni tijekom cijele godine.

Po dolasku na teren vršimo kontrolni pregled objekta te sukladno tome djelujemo. Savjetujemo Vas i dajemo preporuku o broju tretmana, učestalosti, načinu tretiranja… Sanitarno adekvatno očuvan objekt najbolji je objekt koji možete imati i o kojem trebate voditi brigu. Prvotna investicija u suzbijanje glodavaca dovodi do preventivnog održavanja prostora, koje je daleko jeftinije od djelovanja kada je infestacija glodavaca jaka.

Nazovite nas i ugovorite termin. Putem telefonskog poziva možete dobiti određene informacije o cijeni, načinima provođenja deratizacije i zaštite vašeg poslovnog prostora od glodavaca.

Fučkala - Deratizacija | Dezinsekcija | Dezinfekcija

Kontakt

Odranska 48
HR - 10020 Novi Zagreb

+385 1 62 61 921

fuckala@fuckala.hr

Radno vrijeme ureda:
Pon - Pet: 8.00 - 16.00

© Fučkala d.o.o. - Sva prava pridržana.