+385 1 62 61 921
fuckala@fuckala.hr
Radno vrijeme ureda: Pon - Pet: 8 - 16

Uklanjanje žohara iz stana

Razlozi za pojavu žohara u stanu mogu biti brojni; ostatci hrane i mrvica kruha ili su doneseni u stan preko obuće, prilikom preseljenja te u kutijama s namještajem. Također, nije isključena mogućnost da žohari u stan dolaze preko odvoda ili iz susjednog stana.

Žohari se nikako ne smiju zgnječiti ili tretirati nekim drugim fizičkim postupkom koji uključuje silu. Razlog tomu jest raspršivanje ličinki u trenutku pucanja tijela žohara. Od pretpostavke da ste ubili žohara napravili ste nerijetko još veći problem, a da toga niste niti svjesni.

Čime tretirati žohare?

Potrebno je očistiti prostorije u kojima su žohari zamijećeni te ih tretirati sredstvima iz dućana. Najefikasniji način kod suzbijanja žohara jest provođenje mjera dezinsekcije od strane stručnih osoba.

Koliko traje proces uništavanja žohara?

Tretiranjem prostora, na ispravan način, broj žohara se u 24 sata smanjuje za 90%. Uništavanje žohara možete obaviti sami sa sredstvima koje možete pronaći u maloprodaji, no u tom slučaju proces uklanjanja traje znatno duže, a i ne postoji garancija da će se žohari potpuno ukloniti.

Za brzo i kvalitetno rješenje žohara neophodna je dezinsekcija objekta protiv žohara, geliranje površina te postavljanje ljepljivih lovki. Sam proces do potpunog suzbijanja žohara sveden je na nekoliko dana, gdje se u prvih 24 sata broj žohara smanjuje za 95%.

Fučkala - Deratizacija | Dezinsekcija | Dezinfekcija

Kontakt

Odranska 48
HR - 10020 Novi Zagreb

+385 1 62 61 921

fuckala@fuckala.hr

Radno vrijeme ureda:
Pon - Pet: 8.00 - 16.00

© Fučkala d.o.o. - Sva prava pridržana.