• Dezinsekcija

    Dezinsekcija

Što je dezinsekcija?

Dezinsekcija je sustav objedinjenih preventivnih i korektivnih postupaka kojima je cilj nadziranje populacije insekata kako ne bi postali problem, odnosno da ne smetaju, ugrožavaju zdravlje ili nanose ekonomske štete.

Dezinsekcija poslovnih prostora

U provođenju dezinsekcije koristimo se:

  • biološkim,
  • fizikalno mehaničkim ili
  • kemijskim metodama.

Preventivna dezinsekcija kao obvezatna zakonska mjera sanitarne zaštite isključuje svaku eventualnu jaču infestaciju objekata štetočinama, a samim tim i sve negativne posljedice. Ona je ujedno i znatno jeftiniji način održavanja objekata, budući da su mjere suzbijanja usljed svoje složenosti, metoda i potrošnje znatno većih količina sredstava, znatno skuplje.

Odabir metoda aplikacije insekticida kao i vrste insekticida u postupku dezinsekcije obavljamo neposredno, ovisno o procjeni i stanju svakog objekta.

Dezinsekciju obavljamo sljedećim metodama:

  • vlažna kontaktna dezinsekcija tlačnim prskalicama
  • električnim i motornim prskalicama
  • gelovima i feromonskim klopkama
  • generatorima za toplo i hladno zamagljivanje

Dezinsekciju izvršavamo primjenom najkvalitetnijih, u praksi provjerenih ekoloških sredstava, na način koji isključuje mogućnost incidenata, bez ometanja poslovanja s posebnom pažnjom prema imovini korisnika usluga, imajući u vidu posebnost svakog.

Životinje iz ove skupine:

Preporuka

Ako vršite postupak dezinsekcije objekta od mrava, žohara ili nekih drugih nametnika, a pritom boravite u stambenoj zgradi ili obiteljskoj kući preporuka je da se izvrši i deratizacija površina koje su izložene djelovanju nametnika izvana.

Adresa

Odranska 48 
10 020 Novi Zagreb
Hrvatska

Radno vrijeme ureda

Pon - Pet: 800 - 1600
Sub: zatvoreno
Ned: zatvoreno

Certifikati

Iso9001
Iso14001
En16363

+385 1 62 61 921
Odranska 48, Odra, 10020 Novi Zagreb

U skladu s novom europskom regulativom, Fučkala d.o.o. je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naših web stranica, prikaz sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Kolačići su anonimizirani te u svakom trenutku možete kontrolirati i konfigurirati postavke kolačića u vašem Internet pregledniku. Više informacija