Ugriz stjenice

Stjenice su nametnici od javnozdravstvene važnosti uglavnom zbog njihovih neugodnih uboda, a predstavljaju i najozbiljniji zdravstveni problem za mnoge pojedince zbog psihološkog stresa uzrokovanog ubodima. Ne treba zaboraviti da je tu i stigma povezanosti stjenica s lošim higijenskom navikama. Često ljudi shvate da su ih ugrizle stjenice bivaju užasnuti i zgroženi, a reakcija na koži, u rijetkim slučajevima izazvati opću alergijsku reakciju (slika 1.)

Saznajte više

Miš u kuhinji i stanu

Miš u stanu

Mnogi od nas imaju šupe kako u kući tako i u stambenim zajednicama u kojima žive razne bube i životinje koje neželimo da su tamo. Ne moramo si lagati da čim neki prostor dijelite s nekim nered je neminovan. Taj nered kao stvoren je za miševe koji u tom neredu vole napraviti svoja gnijezda i zasnovati male kolonije.

Saznajte više

Adresa

Odranska 48 
10 020 Novi Zagreb
Hrvatska

Radno vrijeme ureda

Pon - Pet: 800 - 1600
Sub: zatvoreno
Ned: zatvoreno

Certifikati

Iso9001
Iso14001
En16363

+385 1 62 61 921
Odranska 48, Odra, 10020 Novi Zagreb

U skladu s novom europskom regulativom, Fučkala d.o.o. je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naših web stranica, prikaz sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Kolačići su anonimizirani te u svakom trenutku možete kontrolirati i konfigurirati postavke kolačića u vašem Internet pregledniku. Više informacija