Komarci na terasi ili stanu

Komarci na terasi ili stanu

Boravak na terasi, kući ili stanu postaje vam noćna mora, a razlog su komarci?

Ne dozvolite da Vam ugodne večernje sate upropaste rojevi komaraca koji neprestano zuje oko glave, a kao šlag na kraju još i upitnu kako Vas tako i sve koji se zateknu blizu.
Razlog zašto komarci uopće dolaze do Vas je vrlo vjerojatno nedaleko od same terase, kuće ili stana u kojem živite. Brojna drveća, grmlja, šikare pravo su leglo za komarce. Poslije kiše lokve vode koje se nalaze u šikarama, posude u vrtu ili odvodi kanalizacije savršeno su mjesto za komarce da naprave svoje leglo.

Saznajte više

Kako ukloniti žohare iz stana?

Uklanjanje žohara iz stana

Kako ukloniti žohare iz stana?

Nerijetko se desi da vlasnici stanova (višestambenih objekata) primijete u svojim stanovima male bube na koje u prvi tren ne obraćaju pažnju, a kroz par dana ili tjedana se ustanovi da su se u stanu pojavili žohari. Razlozi za pojavu žohara u samom stanu mogu biti brojni od ostataka hrane, mrvica kruha ili su isti doneseni u stan preko obuće, kroz neku namjernicu, također nije isključena mogućnost da žohari u stan dolaze preko odvoda ili iz susjednog stana.

Saznajte više

  • 1
  • 2

Adresa

Odranska 48 
10 020 Novi Zagreb
Hrvatska

Radno vrijeme ureda

Pon - Pet: 800 - 1600
Sub: zatvoreno
Ned: zatvoreno

Fučkala - dezinfekcija, dezinsekcija, deratizacija

+385 1 62 61 921
Odranska 48, Odra, 10020 Novi Zagreb

U skladu s novom europskom regulativom, Fučkala d.o.o. je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naših web stranica, prikaz sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Kolačići su anonimizirani te u svakom trenutku možete kontrolirati i konfigurirati postavke kolačića u vašem Internet pregledniku. Više informacija